Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Ruscus Tre 150cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Ruscus Tre 150cm Dette treet er perfekt for de som ønsker å legge til litt grønt i dekoret hjemmet eller på kontoret, men ikke ønsker å bekymre seg for vedlikeholdet av et ekte tre. Ruscus er en planteart i bukettfamilien som vanligvis finnes i middelhavsområdet. Det er en eviggrønn plante med små, tette blader som vokser langs s...

  Kunstig Ruscus Tre 150cm

  Dette treet er perfekt for de som ønsker å legge til litt grønt i dekoret hjemmet eller på kontoret, men ikke ønsker å bekymre seg for vedlikeholdet av et ekte tre.

  Ruscus er en planteart i bukettfamilien som vanligvis finnes i middelhavsområdet. Det er en eviggrønn plante med små, tette blader som vokser langs stammen og forgrenede stengler som ofte brukes i buketter og dekorasjoner. Som en innendørsplante, er Ruscus en populær dekorativ plante på grunn av dens tette, grønne blader og evne til å tåle skyggefulle forhold. Det er imidlertid viktig å gi Ruscus nok vann og unngå overdreven tørrhet for å unngå at bladene tørker ut. Dette trenger du ikke tenke på når du velger et av våre kunstige trær. 

  Du kan plassere kunstige trær fra ambiplants hvor du måtte ønske. Om det er i skyggen eller ikke betyr lite for våre kunstige planter. De tåler sollyset godt men er heller ikke avhengig av det. Kunstige planter, blomster og trær er også en flott løsning for de som har allergi mot pollen eller andre irritanter i luften.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  55245GM
  EAN
  8785275975193
  Høyde
  150cm
  Diameter
  70cm
  Antall stammer
  1 stamme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H15cm x D17cm
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Ruscus Tre 150cm
  Kunstig Ruscus Tre 150cm
  På lager
  NOK 1.890,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »