ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Dette må du vite om kunstige planter

Kunstige planter et billig alternativ til ekte planter, men på ingen måte et dårligere alternativ, for alle som ønsker å bringe farger og god stemning inn i hjemmene sine, men ikke ønsker arbeidet og kostnadene som kommer med levende planter. Det er mange måter kunstige planter kan brukes til å gjøre hjemmet ditt fyldigere, friskere, lysere og øke stemningen. Før du kjøper kunstige planter er det noen ting du bør vite, så følg med.

Kjøp alltid kunstige planter av den høyeste kvaliteten, husk at dette er kunstige planter du kan bruke i mange år. Det lønner seg å bruke litt ekstra på å få noen gode kunstige planter, å kjøpe de billigste plantene du finner er ikke ofte en god strategi, selv om du selvsagt ikke må bruke overdrevet mye penger. Bare de aller beste kunstige plantene vil se like vakre ut som de ekte levende plantene. I tillegg vil de se så vakre ut i lang tid, noe som gjør dem til en god investering.

Her er noen ting å se etter i gode kunstige planter: en skikkelig stamme eller stilker, noen ufullkomne blader (unngå helt perfekte kunstige planter). Det viktigste kjennetegnet på gode kunstige planter er selvfølgelig at du selv syntes de ser ekte ut. Hvis du blir lurt blir kanskje andre det også. Husk at kunstige planter av og til kan se litt for perfekte ut, da blir det åpenbart at de ikke er levende. Små ufullkommenheter i bladene kan hjelpe med å få planten til å se mer ekte ut fordi folk ikke forventer at ekte planter skal være perfekte. De kunstige plantene bør ikke skinne i lyset på en unaturlig måte, dette er noe mange planter av plast gjør, og det avslører dem som falske med en gang.

For at de kunstige plantene dine skal se levende og vakre ut er det lurt å tørke av støv fra de kunstige plantene med jevne mellomrom, gjerne opp mot en gang i uken. Dette hjelper veldig for at kunstige planter skal fortsett å se vakre ut (og ikke minst for at de skal se ekte ut), men det er ikke alt støv og smuss man klarer å fjerne med en vanlig støvfjerning. En grundigere rengjøring bør helst gjøres et par ganger i året.

Det du bør unngå når du skal kjøpe kunstige planter er de plantene som prøver litt for hardt. Det er viktig å finne realistiske kunstige planter. Hvis den kunstige planten for eksempel er pyntet med falske regndråper, ber den bare om å bli gransket nærmere. Eller hvis overflaten på planten er ekstremt blank eller har unaturlige sterke farger. Fokuser på gjennomtenkte detaljer som føles ekte, dette kan for eksempel være små "feil" i bladene. Dersom noen av bladene har skader som ser naturlige ut eller ser it som de har begynt å visne litt vil de være mye mer overbevisende. Det er fortsatt viktig at den kunstige planten ser bra ut selvfølgelig, men et for perfekt utseende er lett å avsløre.

Det er mange gode grunner til å velge kunstige planter, og det trenger ikke nødvendigvis å være slik at kunstige planter ikke er like fine som ekte levende planter. Ikke vær redd for å investere litt ekstra penger for å få den høyeste kvaliteten, det vil lønne seg i lengden da kunstige planter holder seg lenge.

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke