Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Villgress 120cm

  -15%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Villgress  Ute etter et gress som gjør mye ut av seg, som tar like mye oppmerksomhet som det gir? Da er denne serien gress det rette for deg. Vårt kunstige villgress har en flott dyp grønn farge, den starter med en kraftig vekst i bunnen, men som etter hvert tynner seg ut mot toppen, den vil dermed virke litt lysere øverst - nøyaktig...

  Kunstig Villgress 

  Ute etter et gress som gjør mye ut av seg, som tar like mye oppmerksomhet som det gir? Da er denne serien gress det rette for deg. Vårt kunstige villgress har en flott dyp grønn farge, den starter med en kraftig vekst i bunnen, men som etter hvert tynner seg ut mot toppen, den vil dermed virke litt lysere øverst - nøyaktig slik man forventer.

  Dette er et nydelig gress som vil passe like bra på badet som i stuen, eller feks i et lunt soverom, mulighetene er mange. Og for at du skal kunne finne nøyaktig det som passer deg kommer dette gresset i 6 forskjellige størrelser. Du finner de andre høydene under relaterte produkter lenger nede på siden. 

  ''Kan man bruke det kunstige gresset ute?''

  Våre kunstige villgress er ikke ment til utendørs bruk, kun innendørs. Og dette spørsmålet får vi stadig vekk, men heldigvis har vi en egen gress serie som er ment til utendørs bruk, nemlig vårt kunstige UV gress. Vi prøver og gjøre det så synlig som mulig for våre kunder hva som er ment for utendørs å hva som ikke skal brukes ute - nemlig ved å bruke UV merking. Dersom et produkt hos oss er laget for å kunne stå ute vil dette da alltid være merket med UV. Vi har også en hel kategori som heter kunstige Uteplanter hvor du finner alle våre UV produkter samlet. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM1992120
  EAN
  8719075765197
  Størrelse potte
  H13cm x D15cm
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Villgress 120cm
  GreenmoodsKunstig Villgress 120cm
  På lager
  NOK 729,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »