Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Villgress 90cm

  -15%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Villgress 90cm Ute etter et gress som gjør mye ut av seg, som tar like mye oppmerksomhet som det gir? Da er denne serien gress det rette for deg. Vårt kunstige vill gress har en flott dyp grønn farge, den starter med en kraftigere vekst ved potten og tynner seg ut mot toppen. Gresset stritter litt i forskjellige retninger i toppen noe s...

  Kunstig Villgress 90cm

  Ute etter et gress som gjør mye ut av seg, som tar like mye oppmerksomhet som det gir? Da er denne serien gress det rette for deg. Vårt kunstige vill gress har en flott dyp grønn farge, den starter med en kraftigere vekst ved potten og tynner seg ut mot toppen. Gresset stritter litt i forskjellige retninger i toppen noe som etter vår mening gjør at gresset ser veldig naturtro ut. 

  Dette er et nydelig gress som vil passe like bra på badet som i stuen, eller for eksempel i et lunt soverom, mulighetene er mange. Og for at du skal kunne finne nøyaktig det som passer deg kommer dette gresset i 6 forskjellige størrelser. Du finner de andre høydene under relaterte produkter lenger nede på siden. 

  ''Kan man bruke det kunstige gresset ute?''

  Våre kunstige villgress er ikke ment til utendørs bruk, kun innendørs. Og dette spørsmålet får vi stadig vekk, men heldigvis har vi en egen gress serie som er ment til utendørs bruk, nemlig vårt kunstige UV gress. Vi prøver og gjøre det så synlig som mulig for våre kunder hva som er ment for utendørs å hva som ikke skal brukes ute - nemlig ved å bruke UV merking. Dersom et produkt hos oss er laget for å kunne stå ute vil dette da alltid være merket med UV. Vi har også en hel kategori som heter kunstige Uteplanter hvor du finner alle våre UV produkter samlet. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM199290
  EAN
  8719075765180
  Høyde
  90cm
  Diameter
  35cm
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H11,5cm x D13cm
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Villgress 90cm
  GreenmoodsKunstig Villgress 90cm
  På lager
  NOK 569,00 Ink. mva