Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Villgress 60cm

  -15%
  Produktbeskrivelse
  Få inn litt mer farge i hjemmet ditt med denne unike Kunstige gressplanten! Et grøntområde gir mer ro og sørger for at interiøret ditt ser stilig ut. En gressplante er den beste måten å legge til mer grønt til rommet ditt. Gressplanter kommer til sin rett i ethvert interiør. Det spiller ingen rolle om du har en klassisk stil eller et me...

  Få inn litt mer farge i hjemmet ditt med denne unike Kunstige gressplanten!

  Et grøntområde gir mer ro og sørger for at interiøret ditt ser stilig ut. En gressplante er den beste måten å legge til mer grønt til rommet ditt. Gressplanter kommer til sin rett i ethvert interiør. Det spiller ingen rolle om du har en klassisk stil eller et mer moderne interiør. Gressplanter er tidløse og sørger alltid for at du kan nyte et attraktivt design, uten anstrengelse!

  Det fine med kunstgressplanten er at denne ikke trenger stell. Den kan plasseres i alle rom, og du trenger ikke bruke tid på å holde den fin. Du trenger aldri å skitne til hendene eller tenke på å vanne planten. Fordi den ikke krever noe stell, kan den også plasseres i alle rom i huset. Både i sola og i et mørkt hjørne. Kanskje under trappen eller på et rom du sjeldent benytter?

  ''Kan man bruke det kunstige gresset ute?''

  Våre kunstige villgress er ikke ment til utendørs bruk, kun innendørs. Og dette spørsmålet får vi stadig vekk, men heldigvis har vi en egen gress serie som er ment til utendørs bruk, nemlig vårt kunstige UV gress. Vi prøver og gjøre det så synlig som mulig for våre kunder hva som er ment for utendørs å hva som ikke skal brukes ute - nemlig ved å bruke UV merking. Dersom et produkt hos oss er laget for å kunne stå ute vil dette da alltid være merket med UV. Vi har også en hel kategori som heter kunstige Uteplanter hvor du finner alle våre UV produkter samlet. 

  Passer enhver interiørstil

  Hvert interiør kan benytte en vakker grønn gressplante. De lekre gresstråene gir ethvert rom nytt liv. Den kan kombineres med alle andre planter du allerede har, så den er også en ideell gave til en planteelsker. Kontorbygg eller andre forretningssteder får også et muntert utseende med Artificial Grass, altså kunstige gressplanter. Falske planter i naturtro design.

  • For kontorer eller dekorasjon av hjemme
  • En spesiell dybde i fargene
  • Tilgjengelig i flere høyder
  • Trygg for kjæledyr 

  Hos ambiplants bruker vi mye tid og oppmerksomhet på utseendet til plantene våre. Du er mer enn velkommen til å ta en titt i vårt showroom. Vi gir plantene våre de vakreste detaljene og en perfekt finish slik at de skal fremstå så naturtro som mulig!

  Ideell som innflyttingsgave

  Kunstgressplanter er elsket av store og små og er derfor ideell å gi i gave til de fleste! Det er en plante som er 100 % trygg for kjæledyr, så det trenger du ikke ta hensyn til. Planten er fin og nøytral i fargen så den vil falle i smak hos de aller fleste. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM199260
  EAN
  8719075765166
  Diameter
  20-25cm
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H10cm x D11cm
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Villgress 60cm
  GreenmoodsKunstig Villgress 60cm
  På lager
  NOK 369,00 Ink. mva