Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Villgress 75cm

  -15%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Villgress 75cm Gressplanter er meget populært. Det er en enkel plante som passer de fleste steder for å friske opp litt i interiøret. Denne er ment for innebruk. Kunstige gress er de mest populære plantene i kunstige varianter. Vi har derfor et stort utvalg flotte og naturtro kunstige gress.  Visste du at disse plantene er en av de v...

  Kunstig Villgress 75cm

  Gressplanter er meget populært. Det er en enkel plante som passer de fleste steder for å friske opp litt i interiøret. Denne er ment for innebruk. Kunstige gress er de mest populære plantene i kunstige varianter. Vi har derfor et stort utvalg flotte og naturtro kunstige gress. 

  Visste du at disse plantene er en av de vanskeligste typene å produsere? Kunstige gress tenker du kanskje er enkelt å gjenskape, men det kan vi si deg at det ikke er. Kunstige gress og strå er tynne, men skal utformes for å tåle en del. Det er mange varianter og flere av disse er totalt ulike. Smak og behag for disse plantene har stor betydning. 

  I vårt sortiment finner du et godt og variert utvalg. Snakk gjerne med oss om du lurer på hvilke som passer din stil etter dine ønsker. 

  ''Kan man bruke det kunstige gresset ute?''

  Våre kunstige villgress er ikke ment til utendørs bruk, kun innendørs. Og dette spørsmålet får vi stadig vekk, men heldigvis har vi en egen gress serie som er ment til utendørs bruk, nemlig vårt kunstige UV gress. Vi prøver og gjøre det så synlig som mulig for våre kunder hva som er ment for utendørs å hva som ikke skal brukes ute - nemlig ved å bruke UV merking. Dersom et produkt hos oss er laget for å kunne stå ute vil dette da alltid være merket med UV. Vi har også en hel kategori som heter kunstige Uteplanter hvor du finner alle våre UV produkter samlet. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM199275
  EAN
  8719075765173
  Høyde
  70-75cm inkl. potte
  Diameter
  30cm
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H11cm x D13cm
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Villgress 75cm
  GreenmoodsKunstig Villgress 75cm
  På lager
  NOK 479,00 Ink. mva