Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Villgress 45cm

  -15%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Villgress 45cm Ute etter et gress som gjør mye ut av seg, som tar like mye oppmerksomhet som det gir? Da er denne serien gress det rette for deg. Vårt kunstige vill gress har en flott dyp grønn farge, den starter med en kraftigere vekst ved potten og tynner seg ut mot toppen. Gresset stritter litt i forskjellige retninger i toppen noe s...

  Kunstig Villgress 45cm

  Ute etter et gress som gjør mye ut av seg, som tar like mye oppmerksomhet som det gir? Da er denne serien gress det rette for deg. Vårt kunstige vill gress har en flott dyp grønn farge, den starter med en kraftigere vekst ved potten og tynner seg ut mot toppen. Gresset stritter litt i forskjellige retninger i toppen noe som etter vår mening gjør at gresset ser veldig naturtro ut. 

  Dette er et nydelig lite gress, perfekt på en hylle i stuen eller kanskje som dekor på kontorpulten, mulighetene er mange. Og for at du skal kunne finne nøyaktig det som passer deg kommer dette gresset i 6 forskjellige størrelser. Du finner de andre høydene under relaterte produkter lenger nede på siden. 

  ''Kan man bruke det kunstige gresset ute?''

  Våre kunstige villgress er ikke ment til utendørs bruk, kun innendørs. Og dette spørsmålet får vi stadig vekk, men heldigvis har vi en egen gress serie som er ment til utendørs bruk, nemlig vårt kunstige UV gress. Vi prøver og gjøre det så synlig som mulig for våre kunder hva som er ment for utendørs å hva som ikke skal brukes ute - nemlig ved å bruke UV merking. Dersom et produkt hos oss er laget for å kunne stå ute vil dette da alltid være merket med UV. Vi har også en hel kategori som heter kunstige Uteplanter hvor du finner alle våre UV produkter samlet. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM199245
  EAN
  8719075765159
  Høyde
  45cm inkl. potte
  Potte
  Standard plastpotte
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Villgress 45cm
  GreenmoodsKunstig Villgress 45cm
  På lager
  NOK 249,00 Ink. mva