ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Kunstige planter ute

Har dere vurdert å investere i kunstige uteplanter, er det bare å lese videre. Ambiplant er en autoritet på det norske markedet for kunstige uteplanter og det er fordi vi kun tar inn de aller beste produktene. Våre spesialister er hele tiden på oppdatert på nye trender innen design, interiør og beplantning, både på bedrifts- og privatmarkedet.

 

Våre kunstige uteplanter er i aller høyeste grad naturtro ned til de aller minste detaljer, men i motsetning til andre planter klarer den seg fint uten tilsyn. Alle våre produkter, mer enn 2500, finnes på vårt lager i Mandal, og derfor kan vi sørge for at du har dine nye kunstige uteplanter allerede etter 1-4 dager. Dersom du befinner deg i nærheten vil vi gjerne invitere deg til vårt showroom, der du kan se våre nyeste design og stille spørsmål. Her vil du også kunne se hvor naturtro våre planter er. Ta gjerne med noen bilder av området du ønsker å pynte med kunstige uteplanter, så hjelper vi deg med å finne noe som passer.

 

Vi er også stolte av vår kompetanse innen prosjektbeplantning på det profesjonelle markedet. Gjennom årene har vi beriket alt fra hoteller, offentlige bygninger og kontorlandskaper til skoler, restauranter og svømmehaller. Ta gjerne kontakt med oss dersom du vil høre om hvordan vi for eksempel kan gjøre deres uteområder hyggeligere med kunstige uteplanter.

 

Gjennom vår kontakt direkte med fabrikker og leverandører kan vi tilby produkter som er helt unike på det norske markedet.

 

Vi gleder oss til å stase opp deres uteområde!

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke